Sinis - slider
Sinis - slider
Sinis - slider
Sinis - slider
Sinis - slider
Sinis - slider
Sinis - slider
Sinis - slider
Sinis - slider
Sinis - slider
Sinis - slider

Sinis kan niet zonder

Sinis is eigendom van en wordt bestuurd door Pieter van Grimbergen en Jeroen van Schijndel.
Pieter is sinds 1985 werkzaam bij Sinis, Jeroen sinds 2002. Beiden komen uit de eigen organisatie.
Hierdoor snappen zij als geen ander wat de slogan "mensen werken met mensen" inhoudt.

"Mensen werken met mensen", dit is van toepassing op de relatie tussen de klant en de mensen van Sinis, maar ook op de relatie tussen de mensen van Sinis onderling.

Sinis kan niet zonder mensen die met veel commitment dagelijks 100% inspanning leveren om de projecten van onze klanten naar een optimum te krijgen. Sinis hecht veel waarde aan korte informele lijnen binnen het bureau en een vriendschappelijke sfeer.

Sinis voortgekomen uit Technisch Adviesbureau Schlappi

Sinds de oprichting door de heer W. Schlappi in 1968, is Sinis mede hierdoor uitgegroeid tot een dynamisch en betrouwbaar adviesbureau. De platte organisatiestructuur zorgt voor een betrokken en ondernemende cultuur. Het meewerkend management van Sinis borgt de klantkennis en stuurt op informele wijze een kleine 15 hoog opgeleide professionals aan.

Sinis biedt de eigen mensen een prettige, informele en ontspannen werksfeer, met veel stimulans om kennis en kunde op een hoog niveau te houden.  Het volgen van allerlei opleidingen, techniek is immers een dynamisch vak, wordt in hoge mate gestimuleerd.