Sinis - slider
Sinis - slider
Sinis - slider
Sinis - slider
Sinis - slider
Sinis - slider
Sinis - slider
Sinis - slider
Sinis - slider
Sinis - slider
Sinis - slider

Sinis in de schoolbanken

Basisscholen, voortgezet onderwijs, Hoger Beroepsonderwijs en Universiteitsgebouwen, Sinis heeft ze van binnen gezien, niet door opleiding alleen maar ook door nieuwbouwplannen, verbouwingen en aanpassingen.

De ontwikkeling van een Agrarische Hogeschool in Velp, het implementeren van een infrastructuur voor datacommunicatie in diverse gebouwen van de Universiteit van Amsterdam, een (destijds) ultramoderne bibliotheek en een stiltecentrum voor de Universiteit van Tilburg. Maar ook diverse scholen voor voortgezet onderwijs voor OMO een organisatie in Tilburg die een groot aantal scholen beheert in Brabant, Zeeland en Limburg, vergeet niet de basisscholen.

Vergeet niet speciale scholen zoals op het terrein van Kentalis in Sint Michielsgestel, waar een schoolgebouw is gebouwd, ontwikkeld door Greinier Van der Goor en Huijten Architecten uit Amsterdam,  dat gebruikt wordt door meervoudig gehandicapte kinderen en een school op het Forensisch Centrum Teylingereind, waar forensisch geclasseerde  kinderen les krijgen.

Ons meest recente project is een klasse A  Frisse school in Amsterdam;  het Ignatius Gymnasium met een aantal beroemde Alumni zoals Midas Dekkers. Met en voor LEVS en het  Ignatius Gymnasium hebben we van een bestaand schoolgebouw met een beladen geschiedenis een prachtig nieuwe school mogen maken uitgebreid naar de laastste behoeften.
Bij de referentieprojecten die elders op onze website te vinden is, is meer te lezen over dit project.