Sinis - slider
Sinis - slider
Sinis - slider
Sinis - slider
Sinis - slider
Sinis - slider
Sinis - slider
Sinis - slider
Sinis - slider
Sinis - slider
Sinis - slider

Geldmaat ATM winkel

Geldmaat heeft de eerste ATM winkel  in Amsterdam geopend. In deze geldmaatwinkel kunnen klanten voor alle contant gelddiensten terecht. Er staan automaten voor het opnemen en storten van biljetten, het opnemen en storten van munten en sealbagautomaten.

Geldmaat ATM winkel

Projectgegevens

ProjectRealisatie ATM winkel voor Geldmaat
OpdrachtgeverGeldmaat
DisciplineElektrotechniek, werktuigkunde en projectmanagement
UitvoeringQ2-Q3 2021
OpleveringQ3 2021

De  ATM's ( automaten) in de winkel verschillen niet van de geldmaat ATM's op diverse andere locaties in het land. Dat betekent dat klanten van alle banken gebruik kunnen maken van de machines in deze winkel.
In de winkel zijn geen medewerkers aanwezig. Wel staan er automaten met spraakondersteuning en is een van de geldmaten geschikt voor rolstoel- en scootmobielgebruikers.
Met deze eerste "Geldmaatwinkel" creëert Geldmaat een onafhankelijk netwerk waarmee ze beschikbaarheid van contant geld in een specifiek winkelgebied kunnen bieden. Zo zorgen ze ervoor dat contant geld voor iedereen beschikbaar en bereikbaar blijft.

Sinis heeft in samenwerking met Geldmaat en VIM een ontwerp gemaakt voor de bouwkundige en installatietechnische realisatie van deze “winkel”. De beveiligingsinstallaties zijn in samenwerking met Reset ontworpen. Sinis heeft de verder de gehele projectbegeleiding en de coördinatie tijdens de uitvoering voor haar rekening mogen nemen.

Verder is Sinis 20210 betrokken bij het plaatsen van ATM's bij diverse retailers waaronder Primere en Bruna en dit in heel Nederland. Sinis start hiervoor meestal met een schouw op locatie waarbij de mogelijkheden worden onderzocht voor de plaatsing waarna met installerende partijen de gehele plaatsing en aansluiting wordt verzorgt. Sinis heeft  tijdens het gehele proces een coördinerende en controlerende rol voor alle bij het proces betrokken partijen.