Sinis - slider
Sinis - slider
Sinis - slider
Sinis - slider
Sinis - slider
Sinis - slider
Sinis - slider
Sinis - slider
Sinis - slider
Sinis - slider
Sinis - slider

ING Huis

In 2017 is ING gestart met de ontwikkeling van een nieuw huisvestingsconcept voor haar bankkantoren. Dit project gaat door het leven onder de naam "Huis" omdat dit referreert aan een huiselijke omgeving waarin klanten zich pretttig voelen.
ING gooit de inrichting van haar kantoren hiermee over een andere boeg en stapt af van de klassieke concepten. Sinis heeft in eerste instantie een aantal pilots mogen doen voor ING en is na een aanbesteding, samen met INBO architecten, gecontracteerd voor de uitrol van dit concept.

ING Huis

Projectgegevens

ProjectING Huis
OpdrachtgeverING
DisciplineElektrotechniek, beveiliging
Uitvoering2017 tot heden
Opleveringvoorzien voor 2021
Bruto oppervlaktevarieert tussen 500 en 1200 m2 m²

Sinis is sinds 2017 betrokken bij de realisatie van deze nieuwe “ING Huizen” Sinis is gestart met het verbouwen van een bestaande ING locatie in Leeuwarden waarna een nieuwbouw in Apeldoorn is gerealiseerd. Bij ING Tilburg is eind 2018 deze nieuwe formule uitgerold. In samenwerking met architectenbureau INBO en overige bouwpartners verzorgd Sinis de implementatie van deze nieuwe formule. Sinis is hierbij verantwoordelijk voor het ontwerp van de elektrotechnische en beveiligingsinstallaties. Hiervoor worden projectspeciefieke bestekken vervaardigd. Tijdens de uitvoering heeft Sinis de controle op de aanleg van deze installaties.In een koffiecorner bij de entree kan 'zwart goud' worden getapt en de 'huiskamer' vlak daarnaast nodigt uit om ontspannen te gaan zitten. Zo moet iedereen zich welkom voelen in het nieuwe “ING Huis”.
Wie complexere vragen heeft wordt te woord gestaan in afgescheiden zithoekjes en 'advieshuisjes' . Ook het kantoorgedeelte is niet achter gesloten deuren, maar open verweven met de rest van het 'ING-Huis'.