Sinis - slider
Sinis - slider
Sinis - slider
Sinis - slider
Sinis - slider
Sinis - slider
Sinis - slider
Sinis - slider
Sinis - slider
Sinis - slider
Sinis - slider

Social Media

Sinis Advies, Ontwerp en Implementatie is een ISO 9001 gecertificeerd technisch adviesbureau. Volg Sinis en de verschillende projecten via de Social Media!

twitter facebook linkedin

Sinis en het Corona virus

2020-03-17

Nederland is in de ban van het Corona virus. Net zoals iedereen, ondervinden we behoorlijk wat last van de gevolgen van de, volledig terechte, aangescherpte maatregelen zoals ons door de regering ziijn opgelegd. We doen desondanks ons best alle mogelijke werkzaamheden uit te voeren maar niet alles is vanaf thuis dan wel vanaf een geisoleerde  locatie, mogelijk.

Het kan daarom voorkomen dat de maatregelen, als thuis werken en beperkingen omtrent besprekingen op locatie, leiden tot inefficientie in ons werk en onze bereikbaarheid. Wij vragen daarvoor uw begrip. 
Omdat echter veel werken tijdelijk stil gelegd worden is er, in tegenstelling tot een paar weken geleden, ruimte in onze planning en kunnen we in overleg met u, desgewenst snel inspelen op nog beschikbaar werk.

Verder wensen wij iedereen sterkte in deze moeilijke tijden en hopen we elkaar weer snel te zien en te treffen op projecten, in werk, in horeca of waar dan ook. Laten we nu meer dan anders, begrip hebben voor elkaar, begrip hebben voor beperkingen en druk van planningen afhalen daar waar nodig, solidariteit is een belangrijke vereiste in dit soort situaties.

Directie en medewerkers Sinis