Sinis - slider
Sinis - slider
Sinis - slider
Sinis - slider
Sinis - slider
Sinis - slider
Sinis - slider
Sinis - slider
Sinis - slider
Sinis - slider
Sinis - slider

Social Media

Sinis Advies, Ontwerp en Implementatie is een ISO 9001 gecertificeerd technisch adviesbureau. Volg Sinis en de verschillende projecten via de Social Media!

twitter facebook linkedin

Aandelentransactie binnen Sinis

2023-09-15In 1985 is Pieter van Grimbergen, als leerling tekenaar gestart bij Sinis, toen nog opererend onder de naam "Technisch Adviesbureau Schlappi". Na 16 jaren, in 2001, inmiddels projectleider, werd Pieter gevraagd partner te worden. Een jaar later heeft hij samen met Wim Evers alle aandelen overgenomen en is Wil Schlappi, oprichter van het bureau, van zijn welverdiende rust gaan genieten. Jeroen van Schijndel, sinds 2002 bij Sinis werkzaam, is in 2008 toegetreden als partner bij Sinis, door overname van de aandelen van Wim Evers, die van zijn rust wilde gaan genieten. 
Na een vruchtbare en bijzonder prettige samenwerking van 15 jaar, heeft Pieter aangegeven wat anders te willen gaan doen met zijn leven. Om deze reden heeft Pieter zijn aandelen verkocht aan Roy de Bruijn, eigenaar van DIA groep. Per 1 september jl. heeft de aandelenoverdracht plaatsgevonden en is Roy de Bruijn de nieuwe compagnon van Jeroen van Schijndel. Roy is werktuigkundig ingenieur en DIA groep is ondermeer een werktuigkundig ingenieursbureau. De overdracht heeft niet alleen tot gevolg dat de continuïteit in Sinis is geborgd, maar is ook een aanvulling op de werktuigkundige ontwerpcapaciteit van Sinis. Daarnaast vullen Sinis en DIA groep elkaar ook aan op het elektrotechnische vlak. Door deze nieuwe samenwerking op het E- en W-vlak is dit een transactie met in onze ogen alleen maar winnaars. 

De komende tijd gaan Jeroen, Roy en Pieter aan de slag om een soepele uittreding van Pieter mogelijk te maken. Pieter zal zich bezighouden met het overdragen van kennis en kunde en uiteraard ook zijn netwerk, teneinde de dienstverlening van Sinis te continueren op het niveau dat de klanten gewend zijn.